Шяуляй - Кауно Жалгирис

22.06.2022 19:00
Шяуляй Кауно Жалгирис
0 - 1

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози познати

bet365

Отборите на Шяуляй и Кауно Жалгирис се изправят в директен сблъсък от 16-ия кръг в настоящият шампионат от А Лига в Литва.

Домакините са на 7-ма позиция в таблицата с общ сбор от 17 точки, постигнати след 3 победи, 8 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 15 срещи имат голова разлика 9-9. Като домакин съставът има 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

Тимът на гостите от Кауно Жалгирис е на 6-то място във временното подреждане с 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 20-20. Навън отборът има 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

В последните си два мача на своя стадион съставът на Шяуляй постигна 2 поредни равенства - 0-0 срещу Джюгас Телшяй и 1-1 с състава на Жалгирис Вилнюс. В предишните си две срещи като гост отборът на Кауно Жалгирис записа две поредни победи - с 2-1 срещу тима на Джюгас Телшяй и 2-1 срещу Жалгирис Вилнюс.

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Шяуляй не е записал нито една победа, отбора на Кауно Жалгирис е постигнал 4 успеха, а 1 среща е завършил реми, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи на своя стадион Савивалдибе с състава на Кауно Жалгирис, Домакините от Шяуляй нямат победа и 2 поражения.

Гореспоменатите факти в обосновката очевидно показват, че по-класният състав към настоящия момент определено са футболистите на гостувщият тим и e логично да владеят инциативата на терена от първата до последната минута на срещата и накрая напълно закономерно да победят своя днешен съперник. Моите предпочитания са изцяло в полза на състава на Кауно Жалгирис - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози познати

bet365