Ал-Гарафа Доха - Ум Салал

06.09.2022 20:20
Ал-Гарафа Доха Ум Салал
2 - 2

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози непознати

Тимовете на Ал-Гарафа Доха и Ум Салал излизат един срещу друг в двубой от сезона в Старс Лига в Катар.

Футболистите на състава домакин се намират на 4-то място във временното подреждане с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 5 срещи имат положителна голова разлика 9-8. На собствения си стадион съставът е изиграл 2 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 3-2.

Съставът на гостите от Ум Салал е 10-ти във временното класиране с актив от 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи е успял да реализира 2 попадения в противниковата врата и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 1 двубой досега, в който е записал една загуба, при голова разлика 0-4.

В последните си 2 домакинства отборът на Ал-Гарафа Доха постигна пълен успех с 2-1 срещу Ал-Саилия Доха, а в предишната си изява у дома завърши наравно 1-1 с Ал-Уакра. В последните си два мача навън тимът на Ум Салал има две загуби - 1-6 от Ал-Духаил Доха и с 0-4 от състава на Ал-Уакра.

В предишните 10 мача между двата състава, Ал-Гарафа Доха има спечелени 5 успеха, отбора на Ум Салал е записал 3 победи, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 18-12. В предишните 5 срещи на своя стадион с Ум Салал, играчите на Ал-Гарафа Доха са постигнали 2 успеха, 2 равенства и 1 загуба.

Играчите на Ал-Гарафа Доха несъмнено са малко по-класният състав към момента и e логично да превъзхождат категорично гостите до самия край на мача и без особени проблеми да надделеят над съперника си. Предпочитанията ми са в полза на Ал-Гарафа Доха - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози непознати