Прибрам - Простейов

07.09.2022 18:00
Прибрам Простейов
2 - 2

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.80 футболни прогнози непознати

bet365

Футболните отбори на Прибрам и Простейов играят помежду си в сблъсък от 8-ия кръг от текущият сезон в Национална Лига в Чехия.

Домакините са 9-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача са отбелязали 5 попадения в противниковата врата и са получили 6 попадения във вратата си. У дома съставът има 3 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 3-2.

Гостуващият тим на Простейов е 15-ти в класирането със събрани 5 точки, от една победа, 2 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 мача е реализирал 5 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения във вратата си. При визитите си съставът е играл 3 мача до момента, в които има една победа и 2 загуби, вкарал е 2 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си две срещи у дома Прибрам стигна до равен 1-1 с Карвина и успя да спечели с 1-0 срещу Дукла Прага. В последните си две гостувания съставът на Простейов допусна две поредни поражения - с 0-2 от състава на Варнсдорф и 1-6 от Влашим.

В последните 2 играни двубоя между двата отбора, Прибрам има записана една победа, а Простейов също е постигнал една победа, при обща голова разлика 5-5. В предишната среща пред своите почитатели с Простейов, Домакините от Прибрам нямат победа и една загуба.

Футболистите на състава домакин определено са в доста по-добро игрово състояние и e логично да владеят положението на терена през по-голямата част от футболния сблъсък и накрая почти безпроблемно да се поздравят с трите точки. Всеки друг резултат от двубоя, освен успех за домакините от Прибрам, според мен ще бъде голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.80 футболни прогнози непознати

bet365