Шоле - Орлеан

09.09.2022 20:30
Шоле Орлеан
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365

В двубой от 5-ия кръг на текущият сезон на Лига Национал на Франция се изправят един срещу друг Шоле и Орлеан.

Играчите на отбора домакин се намират на 12-та позиция в класирането с актив от 4 точки, от 1 победа, едно равенство и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 4 срещи имат голова разлика 5-6. У дома отборът има 2 срещи до момента, в които има 1 победа и 1 загуба, при обща голова разлика 3-3.

Гостуващият състав на Орлеан е 8-ми във временното подреждане с актив от 6 точки, след една победа и 3 равенства, като състава все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 4 мача има голова разлика 4-2. На чужд терен отборът има 2 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и нито 1 загуба навън, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал едва едно попадение в своята врата.

В последните си два домакински мача тимът на Шоле загуби с 1-3 от Авранш, а при последната си изява у дома успя да се наложи с 2-0 срещу Льо Пюи Фут 43 Оверн. В предишните си две срещи на чужд терен тимът на Орлеан завърши наравно 1-1 срещу Конкарно, a в последната си визита спечели с 2-0 над състава на Бастия-Борго.

В предишните 4 изиграни мача между двата противника, тимът на Шоле има постигнати 2 победи, отбора на Орлеан има постигната една победа, а в 1 двубой двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу състава на Орлеан, Домакините от Шоле са записали 2 победи.

Изнесените факти в обосновката показват, че по-издръжливият отбор са домакините, но и гостуващия отбор не са слаби. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно и равен резултат. Твърдо можем да заложим на домакините или равен - двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365