Кукеси - Партизани Тирана

19.09.2022 16:00
Кукеси Партизани Тирана
1 - 2

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.34 футболни прогнози познати

Двубоя между отборите на Кукеси и Партизани Тирана е от 6-ия кръг на настоящият шампионат от Суперлига на Албания.

Футболистите на домакините от Кукеси са 10-ти в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 4 двубоя имат отрицателна голова разлика 3-5. У дома отборът има 2 мача до момента, в които е записал едно равенство и една загуба и все още е без победа у дома, при голова разлика 2-3.

Отборът на гостите от Партизани Тирана е втори във временното класиране с актив от 9 точки, след 3 победи и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 4 мача е вкарал 4 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си. Навън съставът има един мач до момента, в който е записал 1 победа, вкарал е само едно попадение в мрежата на съперниците си и все още не е получил нито един гол в своята мрежа.

В предишните си два мача Кукеси завърши наравно 1-1 с КФ Тирана, а в предишната си изява у дома загуби с 1-2 от Кастриоти Круя. В предишните си два мача, в които е гостувал, отборът на Партизани Тирана записа две победи - 4-3 над състава на Лачи и с 1-0 над отбора на Билис Балш.

В предишните 10 мача между двата тима, съставът на Кукеси има записани 3 успеха, състава на Партизани Тирана е записал 6 победи, а един сблъсък е завършил наравно, при общо голово съотношение 10-22. В предишните 5 мача у дома срещу отбора на Партизани Тирана, играчите на Кукеси имат 2 успеха и 3 загуби.

По-класният отбор са гостуващия отбор. И очаквам да имат превъзходство през по-голямата част от мача, но и домакините се представят добре за момента в шампионата. И очаквам са за един интересен и напрегнат спектакъл като е напълно възможно съставите да не излъчат победител. С голяма доза увереност можем да заложим на гостуващия отбор - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.34 футболни прогнози познати