Ийст Файф - Стенхаусмюър

20.09.2022 21:45
Ийст Файф Стенхаусмюър
1 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози непознати

В 8-ия кръг на шампионата в Втора Лига в Шотландия, отборът на Ийст Файф посреща футболистите на Стенхаусмюър.

Домакините се намират на трета позиция във временното класиране с общ актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя имат голова разлика 9-9. На домашна сцена отборът е играл 3 срещи до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, при голова разлика 1-4.

Тимът на гостите от Стенхаусмюър е 5-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 7 срещи има отрицателна голова разлика 11-13. Навън отборът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 3-6.

В последните си две домакинства Ийст Файф има победа с 1-0 срещу Форфар Атлетик, а в предишното си домакинство допусна неуспех с 0-1 от Дъмбартън. В предишните си две гостувания отборът на Стенхаусмюър загуби с 0-3 от състава на Стърлинг Албиън, a в последният си мач навън успя да победи с 2-1 срещу състава на Форфар Атлетик.

В предишните 10 двубоя между двата тима, съставът на Ийст Файф е записал 5 победи, отбора на Стенхаусмюър е постигнал 3 победи, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 20-12. В последните 5 срещи у дома срещу Стенхаусмюър, футболистите на Ийст Файф са постигнали 2 успеха, 2 равенства и 1 загуба.

По-обиграният отбор са футболистите на Ийст Файф. И очаквам да имат превъзходство по време на срещата, но и гостите от Стенхаусмюър са на прилично ниво. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е напълно възможно и равенство. С голяма увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози непознати