Мадура Юнайтед - ПСИС Семаранг

05.12.2022 10:30
Мадура Юнайтед ПСИС Семаранг
0 - 3

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.83 футболни прогнози непознати

В 12-ия кръг на настоящият сезон на Лига 1 на Индонезия, Мадура Юнайтед посреща пред собствената си публика тима на ПСИС Семаранг.

Футболистите на Мадура Юнайтед заемат второ място в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 мача имат положителна голова разлика 19-8. На домашна сцена съставът има 5 двубоя, в които е записал 5 поредни успеха, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал едно попадение във вратата си.

Съставът на гостите от ПСИС Семаранг е 13-ти в таблицата с общ сбор от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 11-13. При гостуванията си тимът е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 5 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 3-8.

В последните си две срещи на домашна сцена Мадура Юнайтед има 2 поредни победи - 2-1 над състава на Персикабо 1973 и 1-0 срещу Бхаянгкара. В предишните си два мача, в които е гостувал, съставът на ПСИС Семаранг стигна до равен 0-0 срещу състава на Персис Соло, a в последната си визита допусна загуба с 0-1 от състава на Персита Тангеранг.

В последните 6 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Мадура Юнайтед има постигнати 3 победи, отбора на ПСИС Семаранг няма нито 1 победа, а в 3 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-5. В последните 3 срещи у дома с ПСИС Семаранг, играчите на Мадура Юнайтед са постигнали 2 успеха и 1 равенство.

Домакините са в доста по-добра форма в момента и очакванията ми са да доминират от началото до края на футболната среща и без проблеми да спечелят трите точки. Всеки друг изход от мача, различен от успех за домакините, лично за мен би бил сериозна изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.83 футболни прогнози непознати