Апоел Рамат Ган - Апоел Ум ал-Фахм

07.12.2022 19:30
Апоел Рамат Ган Апоел Ум ал-Фахм
1 - 4

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.41 футболни прогнози познати

Футболният мач между Апоел Рамат Ган и Апоел Ум ал-Фахм е от 14-ия кръг на първенството на Лига Леумит на Израел.

Футболистите на отбора домакин са 11-ти в класирането с актив от 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 срещи имат отрицателна голова разлика 12-18. На своя стадион съставът е играл 7 срещи, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 12 гола в мрежата си.

Гостуващият състав на Апоел Ум ал-Фахм заема 5-та позиция в таблицата с актив от 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 двубоя има положителна голова разлика 16-10. Далеч от дома отборът има 6 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си две срещи на своя терен отборът на Апоел Рамат Ган постигна две поредни ремита - 1-1 с Апоел Ноф Хагалил и 1-1 с Апоел Рамат Хашарон. В предишните си две срещи като гост тимът на Апоел Ум ал-Фахм постигна пълен успех с 2-0 срещу Апоел Ноф Хагалил, a в предишното си гостуване завърши наравно 0-0 срещу отбора на Апоел Рамат Хашарон.

В предишните 6 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Апоел Рамат Ган е спечелил 3 успеха, отбора на Апоел Ум ал-Фахм е спечелил 2 успеха, а в един сблъсък двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 12-9. В последните 3 срещи у дома срещу Апоел Ум ал-Фахм, футболистите на Апоел Рамат Ган са записали 2 успеха и 1 загуба.

По-добрият отбор са играчите на гостите. И очаквам да имат предимство по време на срещата, но и домакините не са за подценяване. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като не изключвам и равния вариант. С голяма увереност можем да заложим на гостуващия отбор - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.41 футболни прогнози познати