Апоел Петах Тиква - Апоел Афула

08.12.2022 19:30
Апоел Петах Тиква Апоел Афула
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.32 футболни прогнози познати

Футболният мач между отборите на Апоел Петах Тиква и Апоел Афула е от 15-ия кръг на сезона в Лига Леумит в Израел.

Домакините заемат 7-ма позиция в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 18 гола и са инкасирали 15 гола във вратата си. У дома отборът е играл 7 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 6 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Апоел Афула е 9-ти в класирането с общ актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 13 срещи има голова разлика 15-17. Като гост тимът е играл 6 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 5 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 5 гола във вратата на приемащите го тимове и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си два домакински мача Апоел Петах Тиква загуби с 0-2 от състава на Апоел Ришон Лецион и записа равенство 1-1 с Апоел Акре. В предишните си 2 гостувания тимът на Апоел Афула допусна две загуби - с 0-2 от Макаби Назарет и с 0-1 от отбора на Апоел Ришон Лецион.

В предишните 10 изиграни мача между двата тима, тимът на Апоел Петах Тиква има спечелени 2 успеха, отбора на Апоел Афула също е записал 2 успеха, а 6 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 10-9. В предишните 5 срещи на своя терен Ха Мошава срещу състава на Апоел Афула, Домакините от Апоел Петах Тиква са постигнали 1 победа, 3 равенства и една загуба.

Футболистите на домакините като цяло са по-добрият отбор, но и гостуващия отбор не са посредствени. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно мача да завърши без победител. С голяма доза увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.32 футболни прогнози познати