Коулрейн - Крусейдърс

09.12.2022 21:45
Коулрейн Крусейдърс
2 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.60 футболни прогнози познати

В първенството на Северна Ирландия, футболните тимове на Коулрейн и Крусейдърс играят в двубой от 19-ия кръг на Премиършип.

Домакините заемат 6-та позиция в таблицата с временното подреждане с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи са успели да реализират 30 попадения във вратата на противниците си и са получили 17 попадения в мрежата си. У дома отборът има 9 двубоя, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в собствената мрежа.

Отборът на гостите от Крусейдърс заема втора позиция в класирането с актив от 36 точки, събрани след 11 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи е отбелязал 38 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 22 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 8 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-13.

В последните си 10 официални двубоя съставът на Коулрейн има записани 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-8. В предишните си 5 домакински двубоя отборът е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби. В тези мачове Домакините са вкарали 9 гола в мрежата на своите противници и са допуснали 6 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 официални мача тимът на Крусейдърс е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-10. В предишните си 5 гостувания отборът е с 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. В тях Гостите са реализирали 5 гола в мрежата на своите съперници и са допуснали 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си две срещи на своя терен тимът на Коулрейн стигна до равенство 0-0 с Гленторан, а в предишното си домакинство спечели с 2-0 срещу състава на Дънганън Суифтс. В последните си два мача навън Крусейдърс надви с 2-1 срещу отбора на Коулрейн, a в предишният си мач навън успя да стигне до равенство 0-0 срещу Линфийлд.

В предишните 10 изиграни двубоя между двата отбора, тимът на Коулрейн е спечелил 5 победи, отбора на Крусейдърс е постигнал 4 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 13-8. В последните 5 двубоя у дома срещу отбора на Крусейдърс, Домакините от Коулрейн имат 2 победи, едно равенство и 2 загуби.

По-класният отбор са домакините. И очакванията ми са да имат преимущество по време на футболния мач, но и гостуващият тим на Крусейдърс са на прилично ниво. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е напълно възможен и равния изход. Така че, за домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.60 футболни прогнози познати