Газъл Ел Махала - Ел Джаиш Кайро

14.12.2022 14:45
Газъл Ел Махала Ел Джаиш Кайро
3 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

Съставите на Газъл Ел Махала и Ел Джаиш Кайро излизат един срещу друг в сблъсък на шампионата от Висшата Лига в Египет.

Играчите на Газъл Ел Махала заемат 4-то място в таблицата с временното класиране с 13 точки, след 4 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са вкарали 8 гола и са инкасирали 5 попадения във вратата си. У дома съставът е играл 3 двубоя досега, в които има 2 победи и една загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

Гостуващият състав на Ел Джаиш Кайро заема 10-то място във временното класиране с общ сбор от 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 срещи е реализирал 7 попадения и е инкасирал 11 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 3 мача досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си две срещи на домашна сцена отборът на Газъл Ел Махала падна с 0-2 от тима на Ал Ахли Кайро и победи с 2-1 срещу отбора на Ел Дахлея Кайро. В последните си 2 гостувания съставът на Ел Джаиш Кайро допусна 2 поражения - 1-3 от Ал Итихад Александрия и с 1-2 от Ал Ахли Кайро.

В последните 8 играни сблъсъка между двата отбора, отборът на Газъл Ел Махала е записал една победа, отбора на Ел Джаиш Кайро е записал 4 успеха, а в 3 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-11. В последните 3 срещи на своя терен с отбора на Ел Джаиш Кайро, футболистите на Фермерите имат една победа, 1 равенство и 1 загуба.

Играчите на отбора домакин са по-добрият отбор, но и гостите от Ел Джаиш Кайро играят приличен футбол. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е възможно отборите да не излъчат победител. Така че, предпочитанията ми са за домакините, като не изключвам и равенството - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати