КФ Тирана - Партизани Тирана

21.12.2022 21:00
КФ Тирана Партизани Тирана
0 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози непознати

Футболната среща между съставите на КФ Тирана и Партизани Тирана е от 15-ия кръг на първенството в Суперлига в Албания.

Футболистите на отбора домакин са 2-ри във временното подреждане със събрани 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 14 срещи са вкарали 23 гола и са позволили да им вкарат 9 гола в своята мрежа. Като домакин тимът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 17-7.

Тимът на гостите от Партизани Тирана заема върха в класирането с 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е вкарал 19 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 7 мача до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-10.

В последните си две домакински срещи съставът на КФ Тирана постигна две поредни победи - с 1-0 срещу Егнатия Рогожина и с 4-0 срещу тима на Кастриоти Круя. В предишните си две срещи, в които е гостувал, Партизани Тирана допусна загуба с 0-1 от тима на Лачи, a в последният си мач навън записа равен 3-3 срещу състава на Ерзени Шияк.

В предишните 10 играни срещи между двата състава, съставът на КФ Тирана е спечелил 4 успеха, състава на Партизани Тирана е постигнал 2 успеха, а 4 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 5 срещи пред своите почитатели с Партизани Тирана, футболистите на КФ Тирана са постигнали 2 победи, 2 равенства и 1 загуба.

Фактите показват, че по-класният отбор са играчите на тима домакин, но и футболистите на гостите не са слаби. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като е напълно възможен и равния резултат. Твърдо можем да заложим на домакините или равен - двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози непознати