Апоел Петах Тиква - Бней Йехуда

13.01.2023 15:00
Апоел Петах Тиква Бней Йехуда
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози непознати

В мач от 19-ия кръг на шампионата от Лига Леумит на Израел се срещат тимовете на Апоел Петах Тиква и Бней Йехуда.

Домакините са 3-ти в класирането с актив от 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 срещи имат положителна голова разлика 28-18. На собствения си стадион тимът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 гола в мрежата на противниците си и е получил 8 гола в мрежата си.

Отборът на гостите от Бней Йехуда е 12-ти в класирането с 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 17-19. На чужд терен отборът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 10 официални мача играчите на Апоел Петах Тиква имат записани 5 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 15-8. В последните си 5 двубоя пред своите почитатели отборът е постигнал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. В тях Домакините са вкарали 7 попадения в мрежата на своите противници и са позволили да им вкарат 5 попадения в своята врата.

В последните си 10 мача във всички турнири съставът на Бней Йехуда е с 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-11. В предишните си 5 гостувания тимът има една победа, 1 равенство и 3 загуби. В тях Гостите са отбелязали 4 гола в противниковата мрежа и са инкасирали 5 гола в собствената мрежа.

В последните си две срещи на домашна сцена тимът на Апоел Петах Тиква завърши наравно 1-1 с Апоел Афула, а в последното си домакинство записа победа с 3-1 срещу тима на Макаби Яфа. В последните си две гостувания отборът на Бней Йехуда записа победа с 2-0 срещу състава на Апоел Ноф Хагалил, a в последното си гостуване допусна неуспех с 0-1 от състава на Апоел Ришон Лецион.

В последните 3 изиграни срещи между двата противника, отборът на Апоел Петах Тиква е записал една победа, а отбора на Бней Йехуда има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 3-4. В предишната среща пред своите фенове срещу състава на Бней Йехуда, футболистите на Апоел Петах Тиква са постигнали 1 победа.

Анализът показва, че по-коравият отбор са домакините, но и гостуващия отбор не са слаби. И очаквам са за един интересен и напрегнат спектакъл като е напълно възможен и равния изход. Изразявам предпочитания към играчите на домакините, като не изключвам и равенството - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози непознати