Макаби Петах Тиква - Апоел Рамат Ган

17.01.2023 19:40
Макаби Петах Тиква Апоел Рамат Ган
1 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.57 футболни прогнози познати

В среща от 20-ия кръг на текущият сезон в Лига Леумит в Израел се изправят тимовете на Макаби Петах Тиква и Апоел Рамат Ган.

Футболистите на отбора домакин са 2-ри в класирането с общ сбор от 35 точки, записани след 11 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат положителна голова разлика 34-22. У дома съставът има 9 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 14 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

Гостуващият тим на Апоел Рамат Ган е на 13-та позиция в класирането с общ сбор от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 19 мача има отрицателна голова разлика 22-30. При гостуванията си съставът има 9 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на приемащите го тимове и е получил 13 гола във вратата си.

В последните си 10 изиграни двубоя във всички турнири футболистите на Макаби Петах Тиква имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 14-18. В предишните си 5 домакински мача тимът е постигнал 2 победи, едно равенство и 2 загуби. В тези двубои Домакините са вкарали 6 гола във вратата на своите съперници и са инкасирали 9 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 изиграни срещи във всички турнири съставът на Апоел Рамат Ган е с 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-16. В предишните си 5 двубоя далеч от дома си тимът има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби. В тези мачове Гостите са реализирали 8 гола във вратата на своите домакини и са инкасирали 9 попадения в своята мрежа.

В последните си две срещи на своя терен Макаби Петах Тиква претърпя загуба с 0-2 от тима на Апоел Ноф Хагалил и успя да се наложи с 3-2 срещу Апоел Рамат Хашарон. В последните си две срещи навън Апоел Рамат Ган допусна 2 загуби - 2-3 от Макаби Яфа и с 1-2 от Бней Йехуда.

В предишните 3 играни мача между двата състава, Макаби Петах Тиква има спечелени 2 успеха, а отбора на Апоел Рамат Ган е записал една победа, при обща голова разлика 4-3. В последната среща у дома с отбора на Апоел Рамат Ган, футболистите на Макаби Петах Тиква нямат победа и една загуба.

По-обиграният тим към днешна дата без съмнение са футболистите на тима домакин и e логично да държат под контрол положението на терена до самия край на двубоя и накрая безпроблемно да надвият днешния си противник. Без голям риск прогнозирам победа на домакините - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.57 футболни прогнози познати