Осасуна Б - Кастейон

22.01.2023 19:00
Осасуна Б Кастейон
1 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.25 футболни прогнози непознати

В сблъсък от 20-ия кръг на първенството на Примера Дивисион РФЕФ Група 2 в Испания играят помежду си съставите на Осасуна Б и Кастейон.

Домакините са 6-ти в класирането с общ сбор от 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 25-19. У дома съставът има 9 двубоя до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

Гостуващият състав на Кастейон е 4-ти във временното подреждане с актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 срещи има голова разлика 24-15. Навън съставът има 9 двубоя, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата мрежа и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В последните си 10 мача във всички турнири играчите на Осасуна Б имат в актива си 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-10. В предишните си 5 двубоя у дома съставът е записал 4 победи и 1 загуба. В тези мачове Домакините са реализирали 11 попадения в противниковата врата и са допуснали 4 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 официални срещи тимът на Кастейон има в актива си 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-9. В предишните си 5 гостувания тимът е постигнал 3 равенства и 2 загуби и са без победа. В тези двубои Гостите са реализирали 5 попадения в мрежата на своите домакини и са инкасирали 7 гола в собствената мрежа.

В последните си два домакински мача тимът на Осасуна Б постигна 2 победи - 3-0 срещу състава на Химнастик де Тарагона и с 2-0 над състава на Сабадел. В предишните си два мача, в които е гостувал, съставът на Кастейон има две поредни равенства - 1-1 с състава на Калахора и 1-1 с Реал Унион.

В предишният сблъсък между двата отбора, отборът на Осасуна Б няма спечелена нито една победа, а тима на Кастейон има записана една победа.

По-класният отбор са футболистите на Осасуна Б. И очаквам да имат преимущество през по-голямата част от двубоя, но и гостите от Кастейон са обиграни. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е напълно възможно двата отбора да не излъчат победител. Със сигурност домакините няма да загубят тази футболна среща - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.25 футболни прогнози непознати