Корона Келце - Краковия Краков

06.02.2023 20:00
Корона Келце Краковия Краков
2 - 1

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

Сблъсъкът между Корона Келце и Краковия Краков е от 20-ия кръг на сезона в Екстракласа в Полша.

Футболистите на домакините от Корона Келце заемат 18-та позиция във временното класиране с актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 двубоя са реализирали 19 гола в противниковата врата и са получили 29 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен отборът е изиграл 8 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 7-11.

Гостуващият тим на Краковия Краков заема 6-та позиция във временното класиране с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача има положителна голова разлика 20-12. При визитите си съставът има 8 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-7.

В последните си 10 официални срещи футболистите на Корона Келце са записали 3 равенства и 7 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 10-20. В предишните си 5 домакински срещи съставът е постигнал 1 равенство и 4 загуби и не са постигнали нито една победа. В тях Домакините са отбелязали 3 попадения във вратата на своите противници и са допуснали 8 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 мача във всички турнири футболистите на Краковия Краков са записали 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-6. В последните си 5 срещи като гост съставът има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби. В тези мачове Гостите са вкарали 5 попадения във вратата на своите съперници и са инкасирали 4 попадения в своята мрежа.

В последните си два домакински мача Корона Келце има равен 1-1 с Пяст Гливице, а при последното си домакинство загуби с 0-1 от Видзев Лодз. В последните си две срещи на чужд терен тимът на Краковия Краков спечели с 2-0 срещу състава на Заглембие Любин и загуби с 0-1 от Висла Плоцк.

В последните 10 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Корона Келце има спечелени 3 успеха, отбора на Краковия Краков има постигнати 5 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 13-18. В предишните 5 срещи на своя стадион Градски стадион Келце срещу Краковия Краков, Домакините от Корона Келце са записали 3 успеха и 2 загуби.

Изнесените факти в анализа показват, че по-обиграният отбор са играчите на гостите, но и домакините се представят добре за момента в Екстракласа. И очаквам са за една напрегната и интересна среща като не изключвам и равния вариант. Залогът е твърдо за гостите, че ще спечелят или завършат наравно- прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати