Сакаряспор - Самсунспор

09.03.2023 19:00
Сакаряспор Самсунспор
0 - 1

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози познати

Сблъсъкът между тимовете на Сакаряспор и Самсунспор е от 24-ия кръг на текущото първенство в ТФФ Първа Лига на Турция.

Футболистите на състава домакин се намират на 6-то място във временното подреждане с 40 точки, постигнати след 13 победи, едно равенство и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 23 мача са отбелязали 37 гола и са инкасирали 32 попадения в мрежата си. У дома тимът е изиграл 12 двубоя досега, в които има 9 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 24 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

Съставът на гостите от Самсунспор е 2-ри във временното класиране със събрани 45 точки, събрани след 12 победи, 9 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи има голова разлика 39-19. Навън съставът има 11 срещи, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 1 загуба, при голова разлика 16-9.

В последните си 10 мача във всички турнири играчите на Сакаряспор са записали 8 победи и 2 загуби, при голова разлика 18-10. В предишните си 5 домакинства съставът е с 5 успеха и с играта си доказват, че на своя стадион трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка. В тези мачове Домакините са отбелязали 12 гола в мрежата на гостуващите състави и са допуснали 4 гола в своята мрежа.

В последните си 10 срещи във всички турнири футболистите на Самсунспор имат в актива си 6 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 20-7. В предишните си 5 двубоя като гост съставът е постигнал 2 победи, 3 равенства и нито 1 загуба. В тези двубои Гостите са реализирали 8 попадения във вратата на своите противници и са инкасирали 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си две срещи на своя терен съставът на Сакаряспор записа две победи - 2-1 над отбора на Алтънорду и 2-0 срещу отбора на Кечиоренгуджу. В предишните си 2 гостувания Самсунспор постигна победа с 4-1 срещу тима на Еюпспор и записа равенство 1-1 срещу състава на Маниса ФК.

В предишният двубой между двата противника, тимът на Сакаряспор не е записал нито една победа, а отбора на Самсунспор има постигната една победа.

По-добрият отбор са гостите от Самсунспор. И очаквам да имат преимущество през по-голямата част от мача, но и домакините са доста добри. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат футболен двубой като е напълно възможно и равен резултат. С голяма доза увереност можем да дадем прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози познати