Вернаму - Варберг БоИС

09.05.2023 20:00
Вернаму Варберг БоИС
3 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.85 футболни прогнози познати

В среща от 8-ия кръг на настоящият шампионат в Алсвенскан Лига на Швеция, отборът на Вернаму приема у дома състава на Варберг БоИС.

Футболистите на отбора домакин са 10-ти в класирането с 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя са вкарали 4 гола във вратата на противниците си и са получили 7 попадения в своята врата. Като домакин отборът е играл 3 срещи досега, в които е записал една победа и 2 загуби, при голова разлика 1-2.

Съставът на гостите от Варберг БоИС е 16-ти в класирането с актив от 4 точки, след 4 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните 6 мача е успял да вкара 3 попадения във вратата на съперниците си и е получил 11 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 2 срещи, в които е записал едно равенство и една загуба и все още е без победа навън, при голова разлика 2-4.

В последните си две домакински срещи съставът на Вернаму спечели с 1-0 срещу състава на АИК Стокхолм, а в предишното си домакинство допусна загуба с 0-1 от Бромапойкарна. В предишните си 2 гостувания съставът на Варберг БоИС има равен 2-2 срещу отбора на Мялби, a в предишната си визита допусна поражение с 0-2 от Хамарби.

В последните 2 изиграни срещи между двата противника, съставът на Вернаму е постигнал 1 победа, а тима на Варберг БоИС също е постигнал една победа, при обща голова разлика 1-3. В предишната среща у дома с отбора на Варберг БоИС, играчите на Вернаму имат 1 победа.

Мисля, че по-силният състав безспорно са футболистите на Вернаму и логично би било да владеят инициативата на терена от първата до последната минута на мача и в крайна сметка без проблеми да спечелят срещу съперника си. Без особен риск давам прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.85 футболни прогнози познати