Гьозтепе - Ризеспор

16.05.2023 17:00
Гьозтепе Ризеспор
3 - 3

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

Футболните тимове на Гьозтепе и Ризеспор се изправят в сблъсък на текущото първенство от ТФФ Първа Лига в Турция.

Играчите на Гьозтепе се намират на 7-мо място в таблицата с актив от 58 точки, записани след 17 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя са отбелязали 41 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 гола в своята мрежа. Пред собствените си почитатели тимът е изиграл 17 срещи досега, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 23-9.

Гостуващият тим на Ризеспор се намира на второ място в класирането с актив от 66 точки, събрани след 18 победи, 12 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 мача има голова разлика 61-32. На чужд терен съставът е играл 17 мача досега, в които е записал 7 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 23-15.

В последните си 10 официални двубоя футболистите на Гьозтепе имат записани 7 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 18-5. В предишните си 5 домакински срещи тимът е записал 4 победи, 1 равенство и нито една загуба. В тях Домакините са реализирали 9 попадения в мрежата на гостуващите отбори и са позволили да им отбележат едва едно попадение в своята врата.

В предишните си 10 официални мача футболистите на Ризеспор са постигнали 7 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 24-13. В последните си 5 гостувания тимът е постигнал 3 победи, едно равенство и една загуба. В тези срещи Гостите са вкарали 8 попадения в противниковата мрежа и са допуснали 5 попадения в собствената мрежа.

В предишните си две домакински срещи Гьозтепе записа две победи - 1-0 над отбора на Еюпспор и 3-0 над тима на Аданаспор. В последните си два мача като гост отборът на Ризеспор постигна победа с 2-0 срещу отбора на Болуспор и загуби с 2-3 от Пендикспор.

В предишните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Гьозтепе е постигнал 3 победи, тима на Ризеспор има записана една победа, а в един двубой двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 8-8. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Черноморските ястреби, футболистите на Гьозтепе са записали една победа и 1 равенство.

По-добрият отбор са гостите от Ризеспор. И очакванията ми са да имат надмощие по време на мача, но и играчите на Гьозтепе не са слаби. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е възможно и равен резултат. Така че, прогнозирам победа за футболистите на гостите - прогноза двоен шанс X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати