Одеволд - Оскаршхамн АИК

18.05.2023 17:00
Одеволд Оскаршхамн АИК
6 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.42 футболни прогнози познати

Футболният мач между отборите на Одеволд и Оскаршхамн АИК е от 9-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия - Юг в Швеция.

Играчите на Одеволд са 4-ти в таблицата с временното класиране с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 7 срещи са успели да отбележат 12 гола в противниковата врата и са допуснали 3 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 3 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 5-1.

Отборът на гостите от Оскаршхамн АИК заема 9-то място в таблицата с временното подреждане с 9 точки, след 3 победи и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да реализира 8 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в собствената врата. Далеч от дома съставът е изиграл 3 мача досега, в които има 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си два домакински мача Одеволд има две поредни победи - 1-0 срещу Лунд и 3-0 срещу Торнс. В предишните си 2 гостувания съставът на Оскаршхамн АИК записа победа с 2-0 срещу Торнс и загуби с 0-3 от отбора на Атвидаберг.

В последните 10 двубоя между двата противника, съставът на Одеволд има постигнати 3 победи, състава на Оскаршхамн АИК също има постигнати 3 успеха, а в 4 срещи двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 13-16. В предишните 5 двубоя на своя терен с отбора на Оскаршхамн АИК, играчите на Одеволд имат 2 победи, 2 равенства и 1 загуба.

Анализът категорично показва, че по-качественият състав към настоящия момент са домакините и очаквам да държат под контрол развоя на действията на терена по време на футболния сблъсък и в крайна сметка напълно заслужено да увеличат точковия си актив с 3 важни точки. Всякакъв друг резултат от срещата, освен успех за домакините, според мен ще бъде сериозна изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.42 футболни прогнози познати