Аегир - Тор Акурейри

11.08.2023 21:00
Аегир Тор Акурейри
2 - 3

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.10 футболни прогнози познати

В среща от 16-ия кръг на шампионата от Първа Дивизия в Исландия, отборът на Аегир приема пред своите почитатели тима на Тор Акурейри.

Играчите на състава домакин са на 12-та позиция в таблицата с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 мача са вкарали 17 попадения и са позволили да им вкарат 36 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е играл 7 срещи, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 14 гола в мрежата си.

Съставът на гостите от Тор Акурейри е 9-ти в класирането със събрани 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 срещи е вкарал 15 гола във вратата на съперниците си и е получил 27 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 2 домакинства Аегир записа победа с 1-0 срещу Нярдвик, а в предишното си домакинство успя да стигне до равен 2-2 с Тротур Рейкявик. В последните си 2 гостувания тимът на Тор Акурейри има 2 поредни поражения - 0-1 от Вестри и 0-1 от отбора на Лейкнир Рейкявик.

В последният двубой между двата тима, тимът на Аегир няма спечелена нито 1 победа, а тима на Тор Акурейри има постигната една победа.

По-добрият отбор към днешна дата като цяло са играчите на Тор Акурейри и логично е да се очаква да осъществят определено териториално и игрово надмощие през по-голямата част от мача и в крайна сметка без проблеми да вземат трите точки. Затова предвижданията ми са за почти сигурна победа за Тор Акурейри - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.10 футболни прогнози познати