Олимпик Малмьо - Одеволд

12.08.2023 17:00
Олимпик Малмьо Одеволд
1 - 2

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози познати

Отборите на Олимпик Малмьо и Одеволд се изправят в двубой от 17-ия кръг от текущият шампионат на Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Играчите на домакините са 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 16 срещи са вкарали 17 попадения в противниковата врата и са допуснали 29 попадения в своята мрежа. На своя стадион тимът има 7 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 7 гола в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

Тимът на гостите от Одеволд заема първо място във временното подреждане с актив от 37 точки, записани след 11 победи, 4 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 16 срещи е реализирал 32 попадения и е допуснал 10 попадения в собствената мрежа. Навън съставът има 8 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 12 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 10 официални двубоя играчите на Олимпик Малмьо имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 13-22. В предишните си 5 мача у дома съставът е с една победа, 1 равенство и 3 загуби. В тези срещи Домакините са вкарали 6 гола в противниковата мрежа и са инкасирали 8 гола в своята мрежа.

В последните си 10 официални мача съставът на Одеволд има записани 7 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 22-7. В последните си 5 гостувания тимът е постигнал 3 победи, 2 равенства и нито една загуба. В тези мачове Гостите са отбелязали 7 гола в противниковата врата и са допуснали 2 гола в своята мрежа.

В последните си две срещи тимът на Олимпик Малмьо записа равенство 2-2 с Люнгшиле и допусна поражение с 1-2 от отбора на Лунд. В предишните си две гостувания отборът на Одеволд завърши наравно 1-1 срещу състава на Твоокерш и победи с 1-0 над тима на Оскаршхамн АИК.

В последните 3 мача между двата противника, тимът на Олимпик Малмьо е записал една победа, а Одеволд има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 6-9. В предишната среща пред своите фенове с състава на Одеволд, Домакините от Олимпик Малмьо са записали една победа.

Гостите несъмнено са в доста по-добра моментна форма и очакванията ми са да доминират през по-голямата част от срещата и в крайна сметка напълно закономерно да изтръгнат трите точки. Според мен Олимпик Малмьо надали ще успеят да стигнат поне до равенство в днешната среща - Прогноза 1.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози познати