КР Рейкявик - Фрам Рейкявик

13.08.2023 21:15
КР Рейкявик Фрам Рейкявик
3 - 2

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози познати

В 19-ия кръг на шампионата в Висша Лига в Исландия, съставът на КР Рейкявик посреща на своя стадион отбора на Фрам Рейкявик.

Домакините са 5-ти в таблицата с общ сбор от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са вкарали 21 попадения и са инкасирали 29 гола в мрежата си. Пред своите почитатели отборът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Фрам Рейкявик е 11-ти във временното класиране с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 18 мача има голова разлика 26-40. Навън съставът има 9 мача, в които е записал едно равенство и 8 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 9-26.

В предишните си 10 официални двубоя играчите на КР Рейкявик имат записани 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16-14. В предишните си 5 срещи пред собствените си почитатели отборът е постигнал 3 победи и 2 загуби. В тези двубои Домакините са реализирали 6 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 6 попадения в своята врата.

В последните си 10 официални двубоя тимът на Фрам Рейкявик е с 2 победи, едно равенство и 7 загуби, при голова разлика 11-22. В последните си 5 двубоя навън съставът има само 5 поредни загуби и тима на Гостите ще се стреми към спечелването на, за да стигне до първите си точки навън от 5 гостувания насам. В тези мачове Гостите са вкарали само един гол в мрежата на своите домакини и са инкасирали 13 гола в своята мрежа.

В последните си две домакинства отборът на КР Рейкявик допусна 2 поражения - с 1-2 от Викингур Рейкявик и с 0-4 от Валур Рейкявик. В последните си две гостувания съставът на Фрам Рейкявик има 2 поредни поражения - 0-1 от Валур Рейкявик и 0-4 от Стярнан Гардабаер.

В последните 10 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на КР Рейкявик е спечелил 7 победи, тима на Фрам Рейкявик е постигнал една победа, а в 2 двубоя двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 20-12. В предишните 5 мача пред своите привърженици срещу Фрам Рейкявик, играчите на КР Рейкявик са записали 3 победи и 2 равенства.

Анализът показва, че по-силният тим към настоящия момент определено са футболистите на състава домакин и очаквам да имат подчертано териториално и игрово превъзходство по време на двубоя и в крайна сметка почти безпроблемно да надвият своя днешен противник. Според мен домакините от КР Рейкявик ще победят в този мач - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози познати