Алкоркон - Уеска

23.09.2023 22:00
Алкоркон Уеска
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.25 футболни прогнози непознати

Играчите на Алкоркон и Уеска се изправят в директен сблъсък на текущото първенство от Сегунда Дивисион в Испания.

Домакините са 19-ти във временното класиране с общ актив от 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи имат отрицателна голова разлика 5-11. Като домакин съставът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още е без победа у дома, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е получил 5 попадения във вратата си.

Съставът на гостите от Уеска се намира на 20-то място в класирането с актив от 4 точки, след 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 6 двубоя е отбелязал 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената мрежа. Навън отборът е играл 3 двубоя досега, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е само един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в своята врата.

В предишните си две домакински срещи отборът на Алкоркон завърши наравно 1-1 с тима на Расинг Ферол и загуби с 0-2 от отбора на Леванте. В предишните си 2 гостувания съставът на Уеска завърши наравно 0-0 срещу Расинг Сантандер, a в последната си визита загуби с 0-2 от Леганес.

В последните 10 изиграни сблъсъка между двата отбора, отборът на Алкоркон е записал 2 победи, тима на Уеска е записал 4 победи, а 4 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 5 срещи у дома с състава на Уеска, Домакините от Алкоркон са записали 1 победа, 2 равенства и 2 загуби.

Домакините като цяло са по-добрият отбор, но и играчите на гостите са на прилично ниво. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е напълно възможно срещата да завърши без победител. Изразявам предпочитания към играчите на домакините, като не изключвам и равенството - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.25 футболни прогнози непознати